Kausi 2017 alkaa tänään! (02.05.2017)

PaPe:n talvikausi on mennyt kohtuullisen mallikkaasti ilman suurempia ongelmia. Treenejä pidettiin niin että kerran viikossa käytiin pelaamassa salibandya ja kerran viikossa pelailtiin VoPpk:n kanssa Hyypiä-areenalla. Pelaajia ringissä on tällä hetkellä 2+20 eli hyvä määrä on saatu pelaajia mukaan. Viimeisinä vahvistuksina joukkueeseen liittyi viime vuosien tukipilarit Antti ”Nevis” Nevalainen ja Joonas ”Jonttu” Laine. Vieläkin mukaan haetaan pelaajia, jos sopivia sattuu ilmoittautumaan.

Treenimatseja pelattiin 4 kappaletta joista tuloksena 2 voittoa ja 2 tappiota. Voitot tuli saman sarjatason HiHi:stä ja MYPA FC:stä lukemin 5-2 ja 6-0. Tappiot tuli 4. divisioonan Korian Ponnelle 0-2 ja 5. divisioonan VoPpk:lle 2-4. VoPpk peli tosin niin että omia oli mukana vain 9 ja loput lainattiin VoPpk:lta. Jos katsotaan tuloksia saman sarjan joukkueita vastaan niin niistä voisi päätellä, että jokaista peliä lähdetään voittamaan ja tavoitteena onkin sarjan kärkipaikat.

Kotipelien alkamisaikaa olemme valitettavasti joutuneet myöhentämään ja kotipelit alkavat tällä kaudella klo 19.30. Kioski on edelleen toiminnassa ja kotipeleissä on tarjolla kahvia, virvoitusjuomia, makkaraa ja jotain makeaa. Pian tulevat myös myyntiin kannattajajäsenkortit vuodelle 2017. Näitä voi tiedustella joukkueen pelaajilta.

Tänään alkaa kevät kierros ja vastassa on MYPA FC. Peli pelataan Myllykosken Stadionilla klo 19.30. Ensimmäinen kotipeli on to 11.5 klo 19.30 Voikkaalla jos vain kenttä kunnossa. Varakenttänä toimii Sarkola klo 19.00. PaPe toivottaa kaikki tervetulleeksi Voikkaan Wembleylle kannustamaan perinteikästä Voikkaalaista joukkuetta kesän koitoksissa.

Pelaajat kaudella 2017

Ville Aarnio
Tuomas Turunen
Tomi Hilden
Mika Koste
Sakari Olkkonen
Riku Hänninen
Timo Koistinen
Tuomo Pakarinen
Daniel Martinez
Jarno Kauttio
Tommi Pakarinen
Pertti Pyykkinen
Juho Pukkila
Antti Koponen
Martti Matola
Oscar Martinez
Miika Salo
Juuso Juntunen
Marko Hoppman
Antti Nevalainen
Joonas Laine
Lauri Soimakallio

 

Seuraava kotiottelu:

PaPe - Kajastus

ke 24.5 klo 19.30

Voikkaa

                                                                                          

 

 aktiivi

 

K-Market Woikatori

Parvekelasitus Laine

Sammutinhuolto Santtu Aitala Oy

VTM Putkistohuolto

 

Kuljetus Sami Valtonen

 

Ravintola Atlas