Lisävahvistuksia PaPen kokoonpanoon (29.3.2016)

Juuso ”Juse” Juntunen palaa takaisin jalkapallon pariin vuoden mittaiselta komennukselta isänmaan puolustuksesta. Juuso on muutamat vuodet kuulunut PaPen vakiokokoonpanoon mutta viime vuoden hän oli tauolla, kun armeija kutsui. Hän tuo juoksuvoimallaan ja vahvalla vasemmalla jalalla toivotun lisäyksen PaPen keskikentälle.

Juuso ”Jupe” Salmi on kesään asti armeijan leivissä mutta on lupautunut sen jälkeen palaamaan Voikkaalle. hän pystyy pelaamaan laitapakkina tai laitahyökkääjänä molemmissa laidoissa, ja juuri tämän monikäyttöisyyden hän on loistava lisä kokoonpanoon.

Jaakko ”Letku” Mauno on mukana kesällä, kunhan vaan töiltään kerkeää. Suurimman osan ajasta Jaakko viettää pääkaupunkiseudulla, joten osallistumiskerrat jäävät vähiin etenkin, kun pelit ajoittavat suurimmaksi osaksi arkeen. Mutta toivotaan että tämä Voikkaalla rakastettu maalivahti nähdään kesällä tolppien välissä tekemässä mitä parhaiten osaa eli ottaa palloa kiinni. Tosin Jaakko voidaan nähdä myös kentällä hyökkääjän roolissa, jos sattuu miehistöpulaa olemaan

Mikko ”Vihis” Vihervaara piti myös välivuoden jalkapallosta mutta nyt palaa takaisin Pallo-Peikkoihin. Hän on jykevä ja isokokoinen toppari, joten hän tuo toivuttua pääpelivoimaa puolustuslinjaan. Mikko opiskelee Lahdessa mutta kesällä palaa paikkakunnalle ja noin ollen on joukkueen käytössä jo luultavasti heti kauden alusta.

Pallo-Peikoilla on nyt koossa 2+22 sopparia ensi kaudelle. Vielä mukaan mahtuu pelaajia ja manageri käykin salaisia neuvotteluja kulisseissa (yleensä viikonloppuisin aamun pikku tunneilla). Sponsoriasiat ovat hyvällä mallilla ja joukkue onkin pistänyt elämän risaiseksi tilaamalla uudet peliasut, joten kannattaa tulla ne tarkistamaan ensi kesänä Voikkaan Wembleyllä.

 

Seuraava kotiottelu:

PaPe - Kajastus

ke 24.5 klo 19.30

Voikkaa

                                                                                          

 

 aktiivi

 

K-Market Woikatori

Parvekelasitus Laine

Sammutinhuolto Santtu Aitala Oy

VTM Putkistohuolto

 

Kuljetus Sami Valtonen

 

Ravintola Atlas