Kuudes pelaajaesittely - Seuralegendat jatkaa Voikkaalla (8.2.2016)

Seuralegenda jatkaa Voikkaalla

Sakari ”Sakke” Olkkonen on solminut jatkopahvin! Sakkehan luokitellaan jo seuralegendojen joukkoon, sillä hän pelannut Peikoissa jo ennen kuin osa joukkuekavereista ovat olleet pilkkeenä isänsä silmäkulmassa. Sakke on suoraviivainen hyökkääjä, jonka raaka voima vetää vertoja jopa Jari ”Bull” Mentulalle. Huhut kertookin, että Bull on treeneihinsä ottanut opin Sakelta. Hänen repivä ja raastava pelityylinsä tulee olemaan myrkkyä vastustajien pakeille, kunhan loukkaantumiset tai työkiireet eivät estä pelaamista. Viime vuosina Sakke on pelannut myös keskikentällä, jopa topparina eli hän on hyvin monikäyttöinen pelaaja. Managerilta kysyttiin minkälaiset neuvottelut olivat, niin vastaus oli vain että ”lyhyet ja kosteat.”

Daniel ”Däni” Martinez jatkaa myös ensi vuonna PaPen takalinjoilla. Däni on jo useiden vuosien ajan kuulunut PaPen vakiokalustoon, tosin pelimäärät ovat jääneet vähäiseksi työkiireiden takia. Toivotaankin, että tänä vuonna työnantaja on armollinen ja päästää Dänin useammin peleihin. Sillä hänen loppuun asti taistelevaa luonnetta tarvitaan ensi kaudella, jotta pisteitä Voikkaalle saadaan. Dänin ominaisin paikka on puolustuksen laidalla, mutta viime vuonna KAJO:a vastaan hän teki ehkä koko kauden komeimman maalin, joten lahjoja siihenkin hommaan löytyy. Välillä hänen etelä-eurooppalainen kuuma veri myös saattaa kiehahtaa, mutta leppoisasti kaverista on silti kyse.

Miki ”UFC” Peltonen on uusin värväys Voikkaan ylpeyteen. Miki on ennenkin edustanut PaPea kaakon kolmosessa, mutta muutamat viime vuodet hän on kylvänyt tuhoa Lahden seudulla. Miki kävi näytöt antamassa reenimatsissa KUMU:a vastaan ja laittoi pallon pömpeliin 3 kertaa. Manageri kaivoikin heti puvun takin taskustaan nenäliinan, rustaili siihen sopimuksen ja otti Mikiltä nimet alle. Mikin nopeus, voima ja erityisesti kärkkärit tulee olemaan sellaiset asiat joiden takia hänet on aivan mahdoton pysäyttää ensi kaudella. Viitteitä saumattomasta yhteistyöstä Joonas ”Jonttu” Laineen kanssa nähtiin jo tuossa KUMU-pelissä Joten jos nämä kaksi kaveria pysyvät kunnossa koko kauden, niin maalimäärät voivat olla jotain sellaista mitä Voikkaalla ei ole ennen nähty. Kannattaa siis tulla paikan päälle Wembleylle tarkistamaan minkälaisesta kaksikosta on oikein kyse.

Pauli ”Pave” Dahl palaa Voikkaalle muutaman vuoden tauon jälkeen. Pauli kuuluu myös tähän porukkaan, jotka täksi kaudeksi vaihtoivat KAJO:n keltaisen PaPen valkoiseen. Pave viihtyy parhaiten laitahyökkääjän roolissa, josta hän nopeudellaan ja sähäkkyydellä tulee yllättämään monen vastustajan vähän kömpelöhkön pakin. Hän on aikaisemminkin edustanut PaPea mutta tuolloin peliaika jäi vähäiseksi ja hän siirtyi toiseen joukkueeseen hakemaan peliaikaa. Nyt hän pari vuotta vanhempi ja parempi joten näin ollen peliaika tulee olemaan taattua tälle pikakiiturille.

Managerilla on muutamien pelaajien kanssa neuvottelut vielä käynnissä joten uutisia siltä rintamalta on vielä tulossa joten pysykäähän kuulolla!

 

Seuraava kotiottelu:

PaPe - Kajastus

ke 24.5 klo 19.30

Voikkaa

                                                                                          

 

 aktiivi

 

K-Market Woikatori

Parvekelasitus Laine

Sammutinhuolto Santtu Aitala Oy

VTM Putkistohuolto

 

Kuljetus Sami Valtonen

 

Ravintola Atlas