Tuomo Pakarinen Pallo-Peikkojen Puheenjohtajaksi (6.1.2016)

Tuomo Pakarinen Pallo-Peikkojen Puheenjohtajaksi

 

Pallo-Peikkojen Johtokunta uudelleen järjestäytyi syksyn vuosikokouksessa. Seuran Puheenjohtajaksi valittiin Tuomo Pakarinen. Puheenjohtaja Pakarinen on edustanut Pallo-Peikkoja kaudesta 2004 lähtien ja kuulunut siitä alkaen joukkueen runkopelaajiin. Kaudella 2016 pelaaminen jatkuu edelleen, mutta sen rinnalla alkaa uusi ura Kaakkois-Suomen piirin ja Suomen Palloliiton kabineteissa.

 

Pakarinen kommentoi innostuneesti uutta luottamustehtäväänsä:

"Aion olla aktiivinen paikallinen toimija ja vaikuttaa omalta osaltani seutukunnan menestykseen. Tiedostan riskit kokouspullien aiheuttamista kaloreista ja uskon, että 33” waistin puvunhousut mahtuvat jalkaan myös kauden 2016 päätösgaalassa."

 

Pallo-Peikkojen uudesta strategiasta Pakarinen valottaa seuraavasti:

"PaPen uutta strategiaa on työstetty tiivisti Johtokunnan kanssa kahden kuukauden ajan. Olen vakuuttunut, että uusi pian julkaistava strategiamme, tulee olemaan menestys. Se tulee sisältämään viisi läpimurtohanketta, joiden avulla PaPe tulee jälleen kukoistamaan ja paikkaamaan Kymenlaakson pienoisen alennustilan huippujalkapalloilun saralla."

 

Pelaajana Pakarinen on monipuolinen ja älykäs. Hyvät syötöt ja laukaukset, sekä tilanteiden lukeminen etukäteen ovat hänen vahvuuksiaan. Erikoistilanteiden osalta Pakariselle sovitellaan Heimon vanhoja suksimonoja. Pakarisen kasvutarina jalkapalloilijana on hyvä esimerkki nuorille. Häntä voidaan verrata Nuorten Leijonien maalipyssyyn Patrik Laineeseen. Ennen molemmilla saattoi välillä keittää yli, mutta kovan työn tuloksena molemmat ovat nyt huipulla. Heistä vanhempana Pakarinen ylennyt jo seurajohtajaksi sekä kantaa vastuun joukkueen ehdottomana runkopelaajana.

 

Seuraava kotiottelu:

PaPe - Kajastus

ke 24.5 klo 19.30

Voikkaa

                                                                                          

 

 aktiivi

 

K-Market Woikatori

Parvekelasitus Laine

Sammutinhuolto Santtu Aitala Oy

VTM Putkistohuolto

 

Kuljetus Sami Valtonen

 

Ravintola Atlas