Viides pelaajaesittely (1.1.2016)

Tuomas ”Pokko” Hirvonen palaa takaisin Voikkaan ylpeyteen! Pokko pelasi jo viime kauden lopun Voikkaalla, Kajon kaatumisen jälkeen ja oli todella tärkeä palanen joukkuetta. 2000-luvun alussa Pokko pelasi jopa ykköstä FC Kuusankosken riveissä, kun FCK lopetti toimintansa, hän siirtyi PaPe:n riveihin. Muutamat vuodet hän etsi itseään Valkealan maastoista, jossa hän koki valaistuksen (ja PaPen mystisen managerin painostuksen) ja päätti palata vielä kerran Voikkaan samettiselle viheriölle näyttämään mikä on miehiään. Pokko on nuoruusvuosinaan tullut tutuksi laitamenijänä, mutta vuosien karttuessa hän on löytänyt paikkansa puolustuslinjan laidalta. Sieltä hän rakentaa peliä erinomaisesti ja tekee oikea-aikaisia nousuja, niin kuin nykyaikaisen laitapakin pitääkin. Kun huhut Pokon saapumisesta Wembleylle lähti liikkeelle, niin fanipaitojen kysely lähti aivan käsistä. Pokolta odotetaan fanien ja pelaajien keskuudessa paljon, joten tervetuloa takaisin Tuomas!

Timo ”Kössi” Koistinen on toinen VoPPk paluumuuttajista. Hänet ja aikaisemmin esitelty Kode lähetettiin peitetehtäviin paikallisvastustajaan ja nyt he jakavat tietonsa PaPen organisaatioon. Timon vasenjalkaisuudesta johtuen hänet yleensä näkee viilettämässä kentän vasenta laitaa joko pakin tai laitahyökkääjän paikalla. Hänen pelisilmänsä ja loppuun asti yrittäminen ovat sellaisia asioita joita kannattaa Voikkaan pyhätön puupenkeiltä pistää merkille ensi kaudella. Timo on myös lupaava tuomarin alku joten hänet välillä nähdään myös pillin varressa.

Pertti ”Pepe” Pyykkinen palaa myös valkoiseen pelipaitaan kaudelle 2016. Hän oli nostamassa PaPe:a neloseen 2014. Hän kumminkin käväisi Kajossa pelaamassa viime kauden mutta teki päätöksen palata kotikulmille, jossa hänet tunnetaan yritteliäänä kärkimiehenä. Pepessä on se hyvä puoli että hänet voi laittaa paikalle kuin paikalle, joten hänet voidaan nähdä jopa tolppien välissä ensi kaudella jos tiukka paikka tulee. Pepe on myös paikallinen sankari josta voi lukea lisää iltapäivälehdistä http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288717517411.html

Miika ”Mikke” Salo on myös Kajosta saapuva pelimies. Hän on myös tuttu suurelle osalle PaPe:n pelaajista entuudestaan, joten näin ollen Miikan on ollut helppoa sopeutua ryhmään. Sopivin paikka hänelle kentältä löytyy keskikentän keskustasta, ja näin ollen PaPe:lla on kova nippu pelaajia kyseiselle pelipaikalle kasassa. Jos ei ryhmällä Turunen, Nevalainen, Aarnio ja Salo saada peliä pyörimään niin joutuu kyllä syytä hakea jostain muualta kuin tuosta nelikosta.

 

Seuraava kotiottelu:

PaPe - Kajastus

ke 24.5 klo 19.30

Voikkaa

                                                                                          

 

 aktiivi

 

K-Market Woikatori

Parvekelasitus Laine

Sammutinhuolto Santtu Aitala Oy

VTM Putkistohuolto

 

Kuljetus Sami Valtonen

 

Ravintola Atlas