Neljäs pelaajaesittely - Kokemusta kentän joka osa-alueelle (20.12.2015)

Kokemusta kentän joka osa-alueelle.

Lauri "Late" Soimakallio on pidellyt PaPen maalitolppia pystyssä jo niin monta vuotta, että nuoremmat pelaajat joukkueessa ovat jo vähän ihmeissään. Tolppien nojailun yhteydessä Late on myös esittänyt huikean määrän huipputorjuntoja ja näin ollen antanut aina joukkueelle mahdollisuuden voittaa pelejä. Pukukopissa ennen pelejä on kuulunut ja tulee kuulumaan tuttu lausahdus Laten suuntaan, "Late älä päästä yhtään maalia, niin saadaan vähintään yksi piste". Laten torjuntatyyli on aina kerännyt kehuja ja ihastusta. Huikeat "game saverit" ja "pyttytorjunnat" saavat vastustajan pelaajat haukkomaan henkeään ja omissa pelaajissa väliaikaisen sykkeen laskun. Yhtenä "heikkona" puolena jalkapalossa Latella on maataloustyökoneet. Se, että miten nämä kaksi asiaa liittyvät toisiinsa on sitten jo ihan toinen tarina. Täytyy vain toivoa, että ensi kesänä pelataan kentillä, joiden läheisyydessä ei ole Jontikan leikkuupuimureita. Ensi kesänä Latelta on odotettavissa taas kerran huippusuorituksia peleistä toiseen, jos on uskominen Jaalan kunnantalolta tulleisiin lentopallotuloksiin.

 

Mika "Kode" Koste kävi viime vuonna tutustumassa ensi kesän paikallisvastustajan Voikkaan Potkupallokerhon (VoPpK) toimintaan ja heidän pelityyliinsä. Tätä vuoden verran kestänyttä soluttautumiskomennusta hyödynnetään ensi kesän Voikkaan derbyissä. Jopa joukkueen taitavimmaksi pelaajaksi tituleerattu pallotaituri saa pallonkesytystaidoillaan Voikkaan Wembleyn hornankattilan syttymään sambatunnelmiin. Yhtenä erikoisuutena Voikkaan "Hulkilla" on myös tapa tehdä kaudessa vähintään yksi kaukolaukaus maali, joten jännä nähdä missä kohtaa ensi kesänä pommi rävähtää. Kode on aina ollut joukkueen positiivisimpia pelaajia niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Hyvä ja voittava joukkue koostuu aina hyvästä joukkuehengestä ja yhteen hiileen puhaltamisesta. Tähän asiaan liittyen Kodella on hieno taito saada joukkueeseen hyvä yhteishenki ja huumoria koppiin, joskin välillä vähän kovemmallakin äänellä. Hieno ihminen ja pelaaja taas vuoden tauon jälkeen siinä oikeassa Voikkaalaisessa joukkueessa.

 

Antti "Kopo" Koponen kuuluu menestyksekkään Kuusankosken Kumun 83-syntyneiden juniorimyllyn tuotoksiin. Samasta ikäryhmästä on tullut useita hyviä alasarjapalloilijoita, jotka eivät sen suurempia esittelyitä kaipaile. Periksiantamaton ja taisteleva pelityyli on aina leimannut Kopon esityksiä kentällä. Pelivuosien lisääntyessä pelipaikka on tippunut kohdehyökkääjästä puolustuslinjan henkiseksi johtajaksi. Vaikkakin pelipaikka on puolustuslinjassa, niin maalinteko maistuu edelleen entiselle maalipörssin kärkinimelle. Siitä osoituksena viime kaudella yksi maali ja sitä edellisenä jopa kolme maalia. Taito olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan on varmasti näiden maalimäärien taustalla. Kopo on monipuolisuudellaan todella tärkeä palanen joukkueelle. Pelipaikkana voi olla lähes kaikki kentällä olevat positiot. Parhaimmillaan Kopo on puolustuslinjassa vartioivana topparina hyvällä pääpelillä varustettuna. Erikoistilanteiden erikoismieheltä voidaan odottaa ensi kaudella jopa kaksi numeroisia maalimääriä vanhaan tuttuun tyyliin.

 

 

Seuraava kotiottelu:

PaPe - Kajastus

ke 24.5 klo 19.30

Voikkaa

                                                                                          

 

 aktiivi

 

K-Market Woikatori

Parvekelasitus Laine

Sammutinhuolto Santtu Aitala Oy

VTM Putkistohuolto

 

Kuljetus Sami Valtonen

 

Ravintola Atlas