Pelaajaesittelyt alkaa - Vuorossa kulmakivet (24.11.2015)

PaPen kulmakivet Tuomas ”Tumppi” Turunen, Antti ”Ne(l)vis” Nevalainen ja Tomi ”Hilska” Hilden jatkavat PaPen riveissä myös kaudella 2016.

Nämä PaPe-ikoneiksi luokiteltavat pelimiehet jatkavat nousujohteista uraansa Voikkaan ylpeydessä myös ensi kaudella. Kylillä paikalliset kommentoivat että ilman näitä pelimiehiä PaPe ei olisi se joukkue jona se tunnetaan.

Saimme kaivettua uudelta mystiseltä managerilta muutaman kommentin pelaajista.

”Hurjana taistelijana ja joukkueen kapteenina tunnettu Tumppi on tärkeä palanen PaPen keskikenttää. Saa nähdä miten siviilisäädyn muuttuminen on Tumppia muuttanut vai onko ollenkaan. Omien sanojensa mukaan hänen tekniikkansa on parantunut entisestään huipputasolle ja hän ei tule häviämään yhtään ”heimoa” reenien alussa”

”Nevis tuo herrasmiesten herrasmies muuttuu kentällä aivan toiseksi ihmiseksi ja voittaa kentällä kaikki kaksinkamppailut maalla, merellä ja ilmassa. Nevis ja Tumppi tulevat olemaan ensi kaudella todella loistava kaksikko niin kentällä kuin Voikkaan yöelämässä. Nevis kunnostautui viime kaudella myös maalintekijänä ja taisi kaikki maalinsa tehdä erikoistilanteista, joten hän on todellinen uhka myös hyökkäyspäässä. Nevis kommentoi ensi kautta sanoin: ”Mennään eteenpäin”.”

”Seuramiehenä ja teksti-tv (kuulemma vaihtanut jo livetulokset.com sivustoon) osaajana tunnettu Hilska tuo kokemusta PaPen takalinjoille. Tosin Hilska pystyy pelaamaan myös keskikentällä jos tarvetta on, tosin niin suurta pulaa keskikenttä miehistä ei taida olla, että Hilskaa siinä tarvittaisiin. Tunnollisena treenaajana hän pitää vaikka yksin joukkuetreenit Voikkaan Wembleyllä jos tarvetta on. Tärkeä joukkuepelaaja ja hengen luoja. Nähtäväksi jää tekeekö Hilska jo maalin ensi kaudella, tosin en löisi vetoa sen puolesta.”

Näiden pohjalle on hyvä lähteä joukkuetta rakentamaan kaudelle 2016. Lisää pelaajauutisia tulossa pian, joten olkaahan kuulolla.

 

Seuraava kotiottelu:

PaPe - Kajastus

ke 24.5 klo 19.30

Voikkaa

                                                                                          

 

 aktiivi

 

K-Market Woikatori

Parvekelasitus Laine

Sammutinhuolto Santtu Aitala Oy

VTM Putkistohuolto

 

Kuljetus Sami Valtonen

 

Ravintola Atlas