Joukkuetta on ruvettu kasaamaan kaudelle 2017 (28.10.2016)

Joukkuetta on ruvettu kasaamaan kaudelle 2017 ja nyt on aika julkaista ensimmäiset sopimuksen tehneet!


Voikkaalla jatkavat Ville "Kuusaan Litmanen" Aarnio, Tuomas "Tumppi" Turunen, Tomi "Hilska" Hilden, Mika "Kode" Koste ja Sakari "Sakke" Olkkonen.


Ville on keskikentän ahkera raataja joka osaa myös rakentaa hyökkäyksia. Villen kylmä viileä pallonhallinta on hienoa seurattavaa. Tärkeä palanen ensi kaudella PaPen keskikentällä. Kaudella 2016: 11 peliä, 1 maali, 1 keltainen
Tuomas kuuluu samaan kategoriaan Villen kanssa. Tekee töitä keskikentällä vähintään kahden pelaajan edestä. Tumppi ei myöskään luovuta koskaan kaksinkamppailuissa ja vaatii joukkueen toisilta pelaajilta samaa. Joukkueen monivuotinen kapteeni ansaitusti. Kausi 2016: 13 peliä, 1 maali, 3 keltaista.


Hilska on iki PaPe joka on edustanut PaPea monien vuosien ajan. Yleensä hänet nähdään laitapakkina mutta viime kaudella hänet nähtiin myös keskikentällä. Hilskaa ei helposti 1vs1 tilanteissa ohiteta ja jostain hän aina kaivaa pallon väkisin itselleen. Kausi 2016: 13 peliä, 1 maali.


Kodea voidaan myös Hilskan ohella kutsua jo PaPe ikoniksi. Pieni vuoden hairahdus VoPpk:ssa on annettu anteeksi kannattajien joukussa. Toivottavasti Koden paikat kestää eikä naimisiin meno ole heikäntänyt keskittymistä. Kode on vahvimmillaan hyökkäyksessä ja omaa hyvät laukakset molemmilla jaloilla. Kausi 2016: 6 peliä, 1 maali.

 

Sakke on joukkueen ikänestori mutta se ei näy otteissa kentällä. Sakke vääntää, repii ja raastaa. Häntä vastaan ei todellakaan ole mukava pelata. Sakke teki viime kauden komeimman maalin tykittämällä pallon 35m:stä yläkylmaan paikallisvastustaja Voppkia vastaan. Kausi 2016: 6 peliä, 1 maali.

 

Seuraava kotiottelu:

PaPe - Kajastus

ke 24.5 klo 19.30

Voikkaa

                                                                                          

 

 aktiivi

 

K-Market Woikatori

Parvekelasitus Laine

Sammutinhuolto Santtu Aitala Oy

VTM Putkistohuolto

 

Kuljetus Sami Valtonen

 

Ravintola Atlas