Pelaajaesittelyt jatkuu - Kokenut konkari ja joukkueen keski-iän alentajat (9.12.2015)

Kokenut konkari ja joukkueen keski-iän alentajat

Tommi ”Pakru Sr” Pakarinen tuo kokemusta sekä puolustukseen että hyökkäykseen. Viime kaudella hänet totuttiin näkemään topparin paikalla, mutta parhaat ominaisuudet Tommista saadaan esiin piikissä maaleja sylkien. Pakru Sr on tottunut vuosien varrella (joita on mittarissa todella paljon) tekemään maaleja ja sen hän todellakin osaa, tosin nopeus ja ketteryys ovat kärsineet ”vähän” viime vuosina. Hän on kiertänyt todennäköisesti kaikki paikkakunnan joukkueet läpi, eli joko tämä kertoo siitä että hänet on haluttu jokaiseen joukkueeseen, tai siitä ettei häntä ole haluttu yhteenkään näistä joukkueista. Mene ja tiedä mutta PaPesta hän on löytänyt oman paikkansa. Jos vain tarjoilu pelaa niin Tommi tulee tekemään vähintään 10 maalia ensi kaudella, luultavasti enemmänkin.

Oscar ”Oscu” Martinez on kuulunut PaPen organisaation kauan, mutta työkiireet ja muut menot ovat haitanneet Oscun osallistumista viime vuosina. Tänä vuonna hän on sanonut että tulee paras vuosi hänen peliurallaan ja maaleja alkaa syntymään vanhaan tahtiin. Oscu tunnetaan vikkelänä kärkimiehenä jolta yritys ei lopu koskaan. Hän tunnetusti juoksee alkulämmöistä loppuvihellykseen, ja varmaan pidemmällekin, jos ei joku kertoisi hänelle että nyt voi lopettaa juoksemisen tältä erää. Hänen tiedetään myös olevan kova musamies, joten saa nähdä onko PaPella ensi vuonna ihan uusi sisääntulobiisi. Eli tulkaahan Wembleylle paikanpäälle ensi kesänä tarkistamaan tilanne.

Juho ”Pökkis” Pukkila palaa PaPen peikkopaitaan armeijan peltipaidasta. Hän edustaa PaPen harvaa, mutta laadukasta nuorisokaartia. Kun Pökkis vapautuu armeijasta joulukuussa, hän on lupautunut täydentämään PaPen alakertaa kaudella 2016. Pökkis jätti viime kauden välistä keskittyen isänmaan puolustamiseen, mutta nyt hänet nähdään taas (ehkä jopa miehistyneenä) tilkitsemässä puolustuksen rakoja. Ennen inttiin menoaan hän ehti pelata ensimmäiset minuutit Kaakon Kolmosessa kaudella 2013 ja ihan hyvällä menestyksellä, jonka jälkeen otti oman paikkansa PaPen kivenkovassa puolustuslinjassa kaudelle 2014. Oletus onkin että Pökkis on miehistynyt armeijan harmaissa ja ottaa hänelle kuuluvan paikan aloituskokoonpanossa.

9 kivenkovaa pelaajaa esitelty ensi kaudelle ja lisää on tulossa piakkoin. Käy tykkäämässä PaPen virallisista facebook-sivuista https://www.facebook.com/pallopeikot, niin olet ensimmäisten joukossa lukemassa Peikkolauman uudet kuulumiset.

 

Seuraava kotiottelu:

PaPe - Kajastus

ke 24.5 klo 19.30

Voikkaa

                                                                                          

 

 aktiivi

 

K-Market Woikatori

Parvekelasitus Laine

Sammutinhuolto Santtu Aitala Oy

VTM Putkistohuolto

 

Kuljetus Sami Valtonen

 

Ravintola Atlas